Kallelse till höstens städdagar & årsstämma

Årets städdagar blir den 14/10 och 15/10 med gemensam städning mellan klockan 10.00 – 12.00. Därefter blir det korvgrillning och fika mellan 12.00 – 13.00.
Anslag kommer att sitta uppe vid garagen där du kan se var du kan göra din insats. Parkera inte bilen vid garagen under städtimmarna.

Årets årsstämma för Bryngelsbaggen och Trivselbaggen hålls i Bryngelstorpskolans gymnastiksal 15/10 klockan 15.00 och förväntas pågå som längst till 17.00.  Du kommer bli informerad om föreningens ekonomi, få vara med och besluta om årsavgiften för 23-24. Du får också information från Garagegruppen om kommande åtgärder på garagen. Har du någon fråga som du vill ventilera så maila den till gorandahlgren47@gmail.com senast den 17 september så kommer den med på dagordningen. Dagordning kommer att skickas ut direkt efter att vi fått in förslag från medlemmarna.

Det är viktigt att du kommer både på åtminstone en städdag och på årsstämman. Så maila till gorandahlgren47@gmail.com snarast och berätta att ni kommer och hur många ni blir. Städdagarna gäller givetvis bara ni som är friska och rörliga.


TIPS. Det finns bara gymnastikbänkar på skolan så om du vill sitta bekvämare, ta med en stol.


Hälsningar
Styrelsen

Lämna ett svar